VCP6は技術者向け認定資格です。
2V0-620試験の対応資格はVCP6-DCVとVCP6-CMAとVCP6-DTMとVCP6-NVです。
もし、短期間で2V0-620を確実に取得をしたいのであれば、PassexamのVCP6資格2V0-620問題集をオススメします!
弊社のVCP6資格2V0-620問題集を選択した場合は、知識を統合するために時間とエネルギーを大幅に節約することができます。
受験者は弊社のVCP6資格2V0-620学習資料の参考に使用してから、出題内容を習得することができます。
弊社のVCP6資格2V0-620参考書の正解率は非常に高く、1日にぐらいだけ勉強したら、試験に合格することができます。
弊社のVCP6資格2V0-620試験材料は20時間から30時間ぐらいかかるなら、内容を覚えるだけいいです。

VCP6資格2V0-620受験体験記には、下記のとおりです

1.Passexamを何度も繰り返せば、十分に合格できる試験だと思います。

2.技術的な知識はあったので、Passexamでとにかく問題を解きました。

3.問題を解いたらPassexamでも問題を解くようにしました。

4.Passexamに載っている問題も数問出題されましたので、役に立ちました!
Passexamありがとうございます!

2V0-620試験概要:

試験番号:2V0-620
試験名称:vSphere 6 Foundations Exam
問題数:65問
試験時間:115分
合格ライン:300
受験料:125ドル
試験形式:単一選択及び複数選択
試験言語:英語

VCP6資格2V0-620問題集が9割を超えられるまで、繰り返し勉強すればPassexamとしては十分です。
弊社のVCP6資格2V0-620テキストを選ぶことで、独学でも基礎となる知識を身につけることができます。
弊社のVCP6資格2V0-620試験のテキストを提供して、受験者を試験に合格させることを保証します。

VCP6資格2V0-620試験では、VMware vSphere環境を理解して導入するために必要な基本的なスキルがあることを検証します。

VCP6資格2V0-620試験の出題範囲となる内容は次のとおりです:

+セクション1:vCenter ServerとESXIのインストールと構成
+セクション2:vSphereネットワークの構成
+セクション3:vSphereストレージの構成
+セクション4:仮想マシンとvAppの展開と管理
+セクション5:可用性とリソース管理機能の確立と維持
+セクション6:基本的なトラブルシューティングを実行する
+セクション7:vSphere実装の監視

弊社のVCP6資格2V0-620問題集を使用すると、試験を勉強するために自社のIT知識と豊富な経験を引き続き使用します。
弊社のVCP6資格2V0-620試験資料を購入したお客様は一年のうちに無料更新のサービスをして、更新された状態を確保できます。
弊社のVCP6資格2V0-620練習問題の使用はあなたの知識とVMwareの認定試験を取る前にあなたの自信の両方を構築するための強力な方法です。
VCP6資格2V0-620問題と解答のサンプルを無料に提供します。

1.By default, each ESXi 6.x host is provisioned with a certificate from which root certificate authority?
A. RedHat Certificate Authority
B. VMware Certificate Authority
C. DigiCert Certificate Authority
D. Verisign Certificate Authority
Answer: B

2.Which vSphere 6 Enterprise Edition feature will allow an organization to ensure that critical multi-threaded applications have the maximum possible uptime?
A. Fault Tolerance
B. High Availability
C. Distributed Resource Scheduler
D. App HA
Answer: A

3.Which vSphere 6 Standard Edition feature will allow an organization to ensure that critical multi-threaded applications have the maximum possible uptime?
A. Fault Tolerance
B. High Availability
C. Distributed Resource Scheduler
D. App HA
Answer: B

4.Which vSphere 6.x feature will allow an organization to utilize native snapshots?
A. Virtual Volumes
B. Virtual SAN
C. VMFS3
D. VMFS5
Answer: A

5.Which two components can be used when configuring Enhanced Linked Mode? (Choose two.)
A. vCenter Server Appliance
B. vRealize Operations Manager
C. vSphere Management Appliance
D. vCenter Server for Windows
Answer: A, D

6.What is the effective vSphere licensing level during the 60 day evaluation period?
A. vSphere Foundation Essentials Plus
B. vSphere Standard
C. vSphere Enterprise
D. vSphere Enterprise Plus
Answer: D

7.What component must be installed prior to deploying a vCenter Server in vSphere 6.x?
A. vCenter Identity Services
B. Platform Services Controller
C. vCenter Single Sign-On
D. Client Integration Plug-In
Answer: B

8.An administrator deploys vCenter Server using the embedded Platform Services Controller. After testing the deployment for a couple of months, it is determined that the environment would be better served with an external Platform Services Controller.
What should the administrator do to meet this new requirement?
A. Deploy a fresh instance of vCenter Server with an external Platform Services Controller.
B. Perform a fresh install of an external Platform Services Controller.
C. Migrate the embedded Platform Services Controller to an external Platform Services Controller.
D. Upgrade the embedded Platform Services Controller to an external Platform Services Controller.
Answer: A

9.An administrator is installing vCenter Server for an environment that has 40 ESXi 6.x Hosts and 150 virtual machines.
Which database would meet the minimal requirements needed for this task?
A. vFabric Postgres
B. Microsoft SQL Express 2008
C. Microsoft SQL Server 2014
D. Oracle 11g
Answer: A

10.What information is required as part of an interactive ESXi 6.x installation?
A. Keyboard layout
B. IP Address
C. Root password
D. DNS information
Answer: A

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *