VCA6-DCV難易度はどうですか?
VCA6-DCV資格1V0-621受験したのですが、vSphere 6.xについての技術的な問題も多くなり難易度は高いです。
1V0-621認定試験は候補の重大な利益を保護するために、Passexamは、高品質なVCA6-DCV資格1V0-621問題集を提供します。
弊社のVCA6-DCV資格1V0-621参考書を使えば、高効率と情報技術の分野で働くことができます。
もし、VCA6-DCV資格1V0-621学習教材は問題があれば、或いは試験に不合格になる場合は、全額返金することを保証いたします。
VCA6-DCV資格1V0-621合格ラインの300点ので、弊社の1V0-621過去問はテスト用の勉強は必要です。

下記はあるお客様が弊社のVCA6-DCV資格1V0-621試験資料を使用してから、受験記を書きました。

Passexamと同じ問題が結構出ました。

単純に仮想化テクノロジーに関する知識を深めたいのか、最終的に仮想化のエキスパートとしての地位を固めたいのかにかかわらず、VMware 認定資格は利用者のキャリアにとって欠かせないワンステップとなっています。

VCA-データ センター仮想化 (VCA-Data Center Virtualization)認定資格を取得することで、データ センターの仮想化や、vSphere が対応するように設計されているビジネスの課題、vSphere を使ったデータ センターの仮想化によりそれらの課題にどのように対応できるのかについて議論するときの信頼感が高まります。

1V0-621試験概要:

VCA6-DCV資格1V0-621試験終了予定日は2017年12月31日となります。

「VMware Certified Associate 6 – Data Center Virtualization Exam」試験 (1V0-621) は、制限時間 75分、出題数 約46問、検証 vSphere 6.x、受験料 125米ドル、フォーマット 単一および複数選択、ノンプロクタード、試験言語 英語、合格点 300点のVMware VCA6-DCV認定に関連する試験です。

VCA6-DCV資格1V0-621試験では、VMware vSphere 6環境を管理するための技術要件を特定し、それらの要件を満たす技術製品およびソリューションと連携させるスキルと能力について候補者をテストします。

VCA-DCV のメリット:

技術的な知識の認定
公式の成績証明書
VCA-DCV ロゴの使用
専用の VCA ポータルおよびロゴ入り商品ストアへのアクセス
ベータ試験とクラスへの招待
VMware のイベントの入場料割引
昇進の機会の拡大

VCA6-DCV資格1V0-621試験の出題範囲には、以下のトピックが含まれます。

+セクション1:データセンター仮想化の概念の説明と典型的なデータセンターの課題の特定
+セクション2:VMware vSphereテクノロジの特定、説明、および差別化
+セクション3:vSphere Web Clientを使用した操作タスクの実行
+セクション4:VMware仮想化ソリューションと一般的なデータセンターのビジネス課題を関連付ける

真実のVCA6-DCV資格1V0-621試験環境と同じので、トレーニングを繰り返していけば本試験では必ず結果は1V0-621試験に合格することができます。
弊社のVCA6-DCV資格1V0-621受験対策を一通りやっておけば、合格ラインの90%は超えられると思う。
勉強前のレベルはVCA6-DCV資格1V0-621試験分野には関してはある程度知って場合、大丈夫です。
受験者は弊社の1V0-621問題と答えをしっかり暗記して、初心者としても一発挑戦で試験に合格する事を保証できます。

1.Which vSphere feature automatically optimizes resource utilization and responds to workload requirements?
A. Storage I/O Control
B. Storage DRS
C. Data Protection
D. Dynamic Resource Scheduler
Answer: D

2.What are two benefits that virtual machines provide over physical machines? (Choose two.)
A. VMs with different operating systems can run on the same physical machine.
B. VMs can be isolated from one another on the same network switch.
C. VMs can access large Storage Area Networks (SANs).
D. VMs can be isolated from one another even on the same physical machine.
Answer: AD

3.Which two storage virtualization technologies can be used to mitigate the effects of latency during peak load periods? (Choose two.)
A. Virtual Volumes
B. Virtual SAN
C. Storage I/O Control
D. Storage Distributed Resource Scheduler
Answer: CD

4.An organization with 3 separate datacenters is looking to standardize their virtual machine templates.
What vSphere feature will allow them to centrally manage the distribution of the VM templates to all 3 datacenters?
A. Content Library
B. Long Distance vMotion
C. vMotion
D. Storage DRS
Answer: A

5.Which three chart styles are available when viewing performance metrics in the vSphere web client? (Choose three.)
A. Pie chart
B. Bar chart
C. Scatter chart
D. Line chart
E. Histogram chart
Answer: ADE

6.What are three ways Data Center Virtualization can be beneficial? (Choose three.)
A. It decentralizes resource management.
B. It increases hardware utilization.
C. It enables the policy-based allocation of resources.
D. It reduces capital and operating costs.
E. It reduces application provisioning time.
Answer: ABD

7.Which feature allows an administrator to configure virtual machines to startup and shutdown with an ESXi Host?
A. Host Power Management
B. Distrubuted Resource Scheduler
C. Automatic Startup
D. High Availability
Answer: C

8.What are two advantages of implementing Data Center Virtualization? (Choose two.)
A. Unified application management
B. Automated Disaster Recovery
C. Automated provisioning
D. Unified resource management
Answer: CD

9.When powering off a vApp, in which order are the virtual machines powered off?
A. From highest to lowest startup order.
B. In the order in which they were powered on.
C. In alphabetical order by virtual machine name.
D. From highest to lowest network bandwidth consumption.
Answer: A

10.Which two statements are true regarding Tags? (Choose two.)
A. Previously used Custom Attributes can be migrated to Tags.
B. All functionality supported by Custom Attributes is supported by Tags.
C. Different Tags can be organized into Tag Categories.
D. Individual Tags can be associated with one or more object types.
Answer: BD

11.What is the network technology used by VMware Software-Defined Data Centers to virtualize network resources?
A. vSphere Network I/O Control
B. EVO SDDC
C. NSX
D. vCloud Networking and Security
Answer: C

12.Which two features of vSphere helps organizations plan for disaster recovery? (Choose two).
A. Data Protection
B. High Availability
C. Fault Tolerance
D. vSphere Replication
Answer: AD

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *